ULTIMA ORA! LIVIU VÂRCIU, DE URGENȚĂ LA SPITAL, DUPĂ CE STAREA LUI DE SĂNĂTATE S-A AGRAVAT. “M-A SPART, S-A FĂCUT A DRACU’”

Liviu Vârciu anunța, în cursul zilei de sâmbătă, că se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. După ce s-a infectat cu coronavirus, artistul a contractat, de această dată, o răceală extrem de puternică. Inițial, s-a tratat acasă, cu băi fierbinți în jacuzzi. Acestea nu au avut efectul scontat și, astfel, s-a dus de urgență la spital.

Deși răcit puternic, Liviu Vârciu a ieșit din casă și s-a dus pe șantier, alături de prietenii săi. Nu a fost deloc inspirat. Din păcate, duminică, în jurul prânzului, starea lui de sănătate s-a agravat. Acesta a simțit că nu mai este de glumă și s-a prezentat la medic.

Cu masca de protecție și cu o căciulă pe cap, Liviu Vârciu a dezvăluit că a rămas și fără miros. Alfat pe patul de spital, actorul le-a transmis admiratorilor să aibă mare grijă de sănătatea lor, mai ales că România se află în plină pandemie.

“Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva.

Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu, chinuit de o răceală puternică. A ajuns la spital
În cursul zilei de sâmbătă, Liviu Vârciu mărturisea că simptomele pe care le are în prezent din cauza răcelii sunt mult mai severe și decât coronavirusul.

A încercat să se trateze acasă, cu băi fierbinți cu sare grunjoasă sau de bucătărie. Fără succes! În cursul zilei de duminică, a ajuns la spital.

“Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!…Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, comenta Liviu Vârciu, pe imaginile de pe InstaStory, în care apărea în jacuzzi. scrie cancan.ro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *