TENSIUNE LA APARTAMENTUL DIN BUCUREȘTI UNDE A LOCUIT DENISA RĂDUCU. VECINII ARTISTEI, DERANJAȚI DE UN OBICEI MACABRU AL FAMILIEI. “TOTUL TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ LA FEL!”

Denisa Răducu și-a petrecut ultimii ani din viață într-un apartament din Sectorul 4, aflat într-un complex rezidențial. Artista a murit în vara lui 2017, răpusă de cancer. După deces, familia cântăreței a încuiat apartamentul, iar toate lucrurile au rămas la locul lor, nimic nu a mai fost mișcat.

“Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, spunea Florian, cumnatul cântăreței.

Apartamentul a rămas surorii Denisei Răducu

După moartea artistei, apartamentul a rămas surorii sale, iar aceasta a luat hotărârea de a nu înstrăina nimic. “Din nefericire, apartamentul Denisei mi-a rămas mie. Nu voi înstrăina nimic ce îi aparținea Denisei”, a mărturisit și Adelina.

Tensiune din cauza doliului care a rămas deasupra ușii

Recent, a existat, însă, un moment tensionat între ceilalți locatari și familia Denisei. O bucată neagră de pânză a fost lăsată deasupra ușii apartamentului, iar vecinii au luat legătura cu rudele și le-au reproșat că nu au luat doliul, în condițiile în care artista a murit de mai bine de patru ani.

Potrivit wowbiz.ro, oamenii au transmis că respectiva bucată le aduce aminte că în bloc a decedat cineva, iar invitații lor tresar când văd pânza acolo.

După mai multe telefoane, tatăl Denisei a venit la apartament și a luat bucata neagră de pânză de la ușă. A dus-o la casa părintească din Ștefănești, acolo unde există obiceiul ca doliul de pe casă să fie păstrat până la zeci de ani după decesul proprietarului.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.