Suntem mâhniți dar sincer Orban dacă nu ar fi iubit

Doliu National da asa e!!!!….. ziua de ieri poate fi declarata ca zi de Doliu National…. o natiune fara vointa, fara respect fata de ea insasi, fara o viziune a viitorului si nu in ultimul rind fara dragoste de tara.

A cu o clasa política de acelasi nivel poporul e oglinda clasei politice stim cum e poporul nu credeti ca clasa política e mai presus, nuuuu conducatorii unui popor au menirea de a scoate poporul din mocirla nu de al infunda mai tare dar clasa política din Romania nu o face nu pt ca nu vrea ci pt ca nu poate nu are inteligenta, vointa si cunostintele necesare ce sa facem asta e! De unde nu e nici Dumnezeu nu ia!!

Dle Rares Bogdan de ce trebuie sa ne anuntati mereu la ce televiziune mergeti? Inteleg ca imaginea dvs este mai importanta decat ce ne repetati zilnic! Schimbati registrul. Ati pierdut alegerile si de pe pozitia de pierzator se cam potriveste: “ciocul mic”. Valabil si pentru USR PLUS! Capii care au pierdut alegerile trebuie sa plece: Orban, Barna si Ciolos(asta chiar in ciuda infrangerii se vrea prim ministru). In tara asta nu mai este pic de rusine!!

Exact cum estimam! Surprize mari! Cred ca știai și tu Rareș, simțeai pulsul oamenilor, total nemulțumiți de ce ați făcut de când ați venit la guvernare. Nimic din ce ați promis, numai vb, doar atacuri și nimic constructiv. Tb sa faceți o reforma adevărată, altfel nu va vad bine peste 4 ani! Absenteismul e o revolta a oamenilor pt felul în se conduce tara și fără perspective.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *