Sperăm să nu ne dezamăgiți încrederea adordată în acest vot

Hai ca deja ma enervati domn’ presedinte! Tot cu PSD-ul o tineti? Votul prin corespondenta sau (Daca scoala se poate) chiar VOTUL ONLINE – pe cand? De ce trebuie sa fim asa de ramasi in urma? Sa mearga urna mobila la cei care chiar nu se pot deplasa sau la sate/zone unde nu este internet si pricepere la capitolul IT si in rest dati-ne si noua posibilitatea si dreptul ca cetateni ai Uniunii Europene in secolul XXI sa votam ca si in alte tari occidentale. Tot asa, in baza cnp-ului, cum se intampla si acum, Sa vedeti apoi de fapt cum stau lucrurile.

Domnule Președinte al României. Nu suntem mulțumiți de clasa politică românească. De 31 de ani suntem vânduți Europei și Americii. Suntem sclavi în propria țară. Toate partidele politice =aceeași mizerie. Văd numai infractori în funcții de conducere. Țara asta era motorul Europei și acum a ajuns sluga Europei. Am multe de spus dar nu sunt binedispus.

Cu rele si cu bune nu exista niciun partid bun si nu va exista niciodata, de ce ? Pentru ca odata ce ajungi acolo sus si te vezi cu picioarele pe masa si conduci Romania,vei incepe sa furi incet incet sa o duci tu bine nu altii, ca asa merge treaba. Un exemplu mare Rusia ala conducator asa cum ii el mai strict da acolo daca ai furat lemne din pădure sau altceva esti singur cu pistolu la cap. Deci draga Românie o sa vina si mai grele vremuri ca na batranii tin cu alte partide sperând ca le mărește pensile si noi tineri luam totu in spinare fara supărare!

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *