Speram să no m-ai vedem pe turcanu si gorghiu prin preajma guvernului

Bună dimineața v-ați trezit la realitate trebuie sa înțelegeți ca votul (“diasporei”) nu va aparține nici PNL sau PSD sau USR+ gândiți-vă bine pentru următoarele alegeri dacă o sa continuați la fel veți ajunge ca și fostele partide care acuma nu se mai găsesc cu nici un senator sau deputat.

Când ziceam domnule Rareș Bogdan ca in diaspora ați căzut cu cel puțin 25% poate ați crezut ca vb prosti ei iată ca ați ajuns la cea ce am prescris cu două luni in urmă.
Baftă in continuare PNL USR+ sau data viitoare o sa va dea cu mulți min față .

30% prezenta la vot? Oare de ce? Când văd disperarea plină de aroganță a politicienilor și a aparatului de partid, ce ne ceartă că nu ne facem “datoria față de țară” încep să cred în această armă.
Românii încep să vadă și să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat unitate împotriva sistemului buhăit și se vrea în sfârșit o țară altfel! Să ne ajute Dumnezeu.

Hai nea Rares ca ati dat-o-n bara! E timpul sa faceti un pas in spate sa-l luati si pe nenea Orban si sa lasati oamenii de tip Bolojan sa iasa in fata , sa fie premier sa faca curatenie alaturi de garda noua din USR , fara obositul ala de Barna.

V-a luat gura pe dinainte si nu ati fost in stare sa resptectati aproape nici o promisiune de cand vi s a intins capcana (de 4 alegeri aceeasi capcana ) sa preluati guvernarea cu un an inainte cand era ciuruit tot.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *