Să vedem cum arată înfrângerea, in carne și oase

Sa vedem ce, la Digi 24? Să vedem cum arată înfrângerea, in carne și oase??? De necrezut, cât de mult ați dezamagit, dacă v-au zdrobit penalii roșii! Iarăși am ajuns să-i vedem pe toxicii din psd, pe primul loc!

Ați mai adus și o armată de TRASEIȘTI din PSD, iar pentru asta, electoratul, v-a taxat scump. Ar trebui să vă reveniți urgent, după acest duș rece și să puneți osul la treabă. Altfel…veți continua coborârea! Sper din tot sufletul, că veți depăși momentul și vă veți deșteapta măcar acum, după acest avertisment primit ieri!

Ați terminat numărătoarea?nu stiu ce să spun felicitările vi le am transmis tot eu Cred că REUȘIȚI să formați o majoritate și să faceți neapărat ce trebuie că aproape nu știu de cate ori am explicat că nu se pot face unele lucruri că nu aveți majoritate Acum nu o să mai aveți motive USR ,PMP SUNT DE ACORD SĂ INTRE LA GUVERNARE AM AUZIT CAND R S LE A PUS INTREBAREA LA CONFRUNTARE SUCCES PNL SUCCES.

Rareșe , se pare că ministerele alea ”nenegociabile” s-au cam dus pe poliș ! Fără UDMR , nexam majoritate , și ăstora dacă nu le dai ce vor , trec în barca PSD , într-o clipită! Dacă v-a mâncat în cur să faceți pe salvatorii și să guvernați , să nu lăsați PSD să-și rupă gâtul de tot , ce să vă fac ! Singura posibilitate este să nu vă votați primul ministru în parlament, de două ori !

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *