Reacția lui Cuza și Emi după ce au pierdut finala Asia Express. Cei doi și-au acceptat înfrângerea: „Bravo lor!”

Mihai Petre și Elwira Duda sunt câștigătorii marelui premiu în sezonul 4 al competiției Asia Express, iar Cuza și Emi au știut să piardă cu demnitate. Iată reacția celor doi după ce au aflat că au pierdut finala!

În competiția Asia Express – Drumul Împăraților numai o echipă poate fi câștigătaore, iar aceea a fost cea formată din Mihai Petre și Elwira Duda. Astfel, finaliștii Cuza și Emi a trebuit să-și accepte înfrângerea, ceea ce nu le-a fost prea greu. Reacția celor doi a fost demnă și fără regrete.

Cuza și Emi, reacție demnă după ce au pierdut finala Asia Express

Când au ajuns la destinația finală, Cuza și Emi au văzut că adversarii lor sărbătoreau deja victoria și s-au alăturat petrecerii fără să stea pe gânduri. Aparent, dincolo de orice rivalitate, finaliștii s-au apropiat atât de mult în competiție încât au reușit să se bucure pentru succesul celuilalt. Cu toate astea, YouTuberii s-au întristat pentru că aventura a luat sfârșit.

„Cred că nu eram atât de supărat pentru faptul că eram pe locul doi în momentul ăla,mult mai supărați eram pentru faptul că se încheie totul”, a spus Emi, puțin abătut.

Și-au felicitat adversarii

După înfrângere, Cuza nu a ezitat să-i felicite pe câștigători, cu mențiunea că bucuria pentru reușita altora este una dintre lecțiile învățate în competiție.

„Asia Express m-a făcut să învăț să accept cu zâmbetul pe buze și când pierzi și să te bucuri din suflet pentru cel care câștigă. Fix asta am făcut. Bravo lor! Felicitări, Mihai și Elwira!”, a spus, zâmbind, Cuza.

Mihai Petre și Elwira Duda au câștigat sezonul 4 al competiției Asia Express în ciuda problemelor întâmpinate la începutul probelor din finală. Cei doi au trecut de la agonie la extaz, dar în cele din urmă au avut parte de recompensa supremă, marele premiu de 30.000 de euro.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.