Protest în fața Parlamentului. Protestatarii au adus un ciolan și purtau măști cu politicienilor: „Parlamentari, nu giraţi lupta pe ciolan: nu votaţi premier PNL-PSD-UDMR!”

Mai mulți membrii ai organizației Declic au protestat, miercuri, în fața Palatului Parlamentului, împotriva alcătuirii unui guvern PNL-PSD-UDMR.

Protestatarii au pus în scenă o reprezentaţie care îi avea ca protagoniști pe Florin Cîţu, Marcel Ciolacu şi Klaus Iohannis. Cei ce au interpretat aceste roluri purtau măști cu fețele politicienilor.

Mesajul transmis de protestatari a fost „lupta pentru ciolan din ultimele luni”, conform paginii de Facebook a Declic.

Oamenii au venit cu ciolanul la protest

De asemenea, protestatarii le-au transmis parlamentarilor un mesaj: „Parlamentari, nu giraţi lupta pe ciolan: nu votaţi premier PNL-PSD-UDMR!”. 

„Noi considerăm că votul pe care-l va da Parlamentul astăzi are strânsă legătură cu respectul pentru votul cetăţenilor. Dacă parlamentarii vor vota astăzi un premier PNL-PSD-UDMR, este ca şi cum ar călca în picioare votul pe care noi, cetăţenii, l-am dat la alegerile parlamentare”, a declarat reprezentantul organizației Declic, Denisa Soare, la protestul organizat miercuri în fața Palatului Parlamentului.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.