Propunerile le stim. Dorim aplicarea lor

Desi este un procent mai bun ca acum 4 ani, nu este suficient pentru a impune agenda unui guvern. Cu asa procente nu o sa aveti ministere importante si nici putere de negociere. Fiti matur si pregatiti-va pentru anul electoral 2024. Pana atunci sa aveti o politica echilibrata si mereu cu solutii pentru a inlocui clasa actuala a politicii!

Barna, n-ai putut sa te abtii sa vorbesti mai mult ca Ciolos. A sintetizat omul foarte bine ce era de zis, avand in vedere circumstantele, ai venit tu si ai impachetat intr-o tona de aspecte nerelevante de i-ai adormit pe toti de n-a mai inteles nimeni nimic pana la urma referitor la pozitia partidului.

Am asteptat mai mult de 3 ani aceste alegeri, de cand isi trecea PSD prin parlament legi pentru furat pe banda rulanta, ca sa vad acum cum se duc la AUR voturile anti-PSD, in loc se mearga la principalul partid care le-a facut opozitie in acest mandat. Totul din cauza ca Barna nu si-a recunoscut prima infrangere majora, in fata Vioricai si apoi a creat disensiuni in partid.

Dacă nici acum, după trei rânduri de alegeri cu rezultate muuuult sub așteptări, Barna nu lasă pe altcineva, cu mai multă carismă, cu mai multă priză la public, înseamnă că nimeni din această alianță nu înțelege absolut nimic din politică și din modul în care votanții taxează greșelile. Îmi pare rău, dar ăsta e adevărul și doar orbii sau prea-aroganții nu îl văd.

Uite, ca să nu zic că nu am făcut nimic, deși ieri am votat cu Alianța, azi îmi retrag like-ul de la pagina lui Barna. E timpul să facă un pas în spate, dacă are o minimă decență, așa cum tot insistă.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *