Prima poză cu băiatul lui Dani Oțil. Fanii au reacționat: “seamănă mai mult cu mami”

A apărut prima poză cu chipul bebelușului Luca Tiago, fiul Gabrielei Prisacariu și a lui Dani Oțil. Mama lui a fost cea care a postat o poză cu cel mai nou membru al familiei, după o perioadă în care a avut grijă să-i acopere chipul în toate postările de pe rețelele sociale.

Cu cine seamănă bebelușul Gabrielei și a lui Dani Oțil

Copilul fotomodelului Gabriela Prisacariu și a lui Dani Oțil are un nume special și un chip foarte drăgălaș. Luca Tiago are gropițe și se pare că îi place mult să zâmbească, scoțându-le astfel în evidență. Gabriela a decis să nu-i mai ascundă chipul pe rețelele sociale și a postat o poză cu bebelușul care a fost foarte apreciată de către internauți.

Dani Oțil a comentat imediat la fotografia în care apar soția lui și copilul, spunând că abia acum vede că Luca are gropițe.

Are gropite?! Acu vad. E închiriat pt poză? Nu e al meu, a glumit Dani Oțil.

Poza cu Gabriela și Luca a strâns într-un timp scurt aproape 40.000 de aprecieri, semn că internauții au fost foarte încântați că familia Oțil l-a arătat lumii pe noul membru al familiei. Cei mai mulți dintre fanii cuplului au fost de părere că bebelușul seamănă mai mult cu mama lui, însă au fost și persoane care au susținut că Luca este leit tatăl lui.

Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami, a scris o internaută la poza Gabrielei cu bebelușul.

Mesajul lui Dani Oțil pentru soția sa, de ziua ei

Recent a fost ziua de naștere a Gabrielei Prisacariu – Oțil, iar prezentatorul tv i-a făcut o urare de La mulți ani, chiar în direct, în timpul matinalului de la Antena 1. Dani a spus că niciodată nu îi va putea oferi Gabrielei un cadou pe măsura celui pe care ea i l-a făcut lui și anume: pe Luca. Dani este mândru peste măsură că a devenit tată și nu o dată a spus că Gabriela este supereroul lui pentru că a adus pe lume primul lor copil.

Anul 2021 a fost marcat de evenimente frumoase în viața celor doi îndrăgostiți care s-au căsătorit civil și au devenit părinți. Atât petrecerea de după cununia civilă, cât și cumătria copilului au avut loc la restaurantul lui Dani Oțil din Capitală.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.