Poliţistul din Fierbinţi s-a sinucis. A fost găsit spânzurat în curtea liceului

Este iar zi de doliu în Poliţia Română. Un tânăr ofiţer şi-a pus capăt zilelor se pare din cauza unor probleme personale.

Un poliţist din Fierbinți Târg a fost găsit spânzurat  în curtea liceului. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu, sesizarea la 112 a fost făcută noaptea trecută, în jurul orei 1.00.

„Poliția orașului Fierbinți Târg a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță. În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare”.

Polițistul era angajat în cadrul IPJ Ialomița din anul 2017. Surse neoficiale au declarat că bărbatul avea probleme cu iubita sa. Acest lucru l-ar fi făcut să recurgă la acest gest. Pe pagina oficială de socializare a polițistului curg mesajele de condoleanțe. Amicii tânărului poliţist sunt șocați că a recurs la acest gest extrem.

Ultima postare a tânărului poliţist a fost acum 21 de ore: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.