Pmp eul e ultima șansă să aibă grijă de ea și de noi dacă vor să mai treacă pragul electoral la următoarele alegeri

Dacă PSD va face aceiași greșeală ca în trecut, să stea săi încalece iohanis cum vrea nerespectand constituția și ei trecând iar la blaturi cu ei votând ui guvernu, va fi ultima greșeală dacă nu-l suspendă vor ajunge mai rău ca. Pmp eul e ultima șansă să aibă grijă de ea și de noi dacă vor să mai treacă pragul electoral la următoarele alegeri.

Sa nu va lăsați, sa luați guvernarea, sa avem oameni cu credință de Dumnezeu și frica, sa tăiați pensiile speciale, sa va ocupați de sănătate ca suntem în colaps de personal, echipamente, aparatura…, sa faceți și apoi sa ne prezentați ce ați făcut, respectați populația cred ca este ultima oara când primiți votul cetățeanului dacă ne înșelați așteptările, faceți ce trebuie pentru România și cetățenii ei, altfel nu se va mai auzi de PSD, începeți cu voi, corectitudine, certitudine, promptitudine, respect.
Vrem guvern PSD.

Rusine ptr presedinte a chemat lumea la vot riscindusi sanatatea ca sa arate ce vrea electoratul si a demonstrat ca vrea ca psd sa fie primul partid care sa de a prdmierul si el se sterge la fund cu voturile romanilor si nici nu ii invita la discutii ce tara suntem democrata s au dictatoriala chiar militarizata prin punerea unui militar ca premier atunci sa declare ce tara suntem.

Pai vedeti ca scrie foarte clar la articolul 103.1 ‘Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritate absoluta in Parlament, ori daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlamant’. Cum niciun partid nu are 51%, se va consulta cu toti si va alege dintre cei care pot face o coalitie majoritara.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *