Pentru tine, frate!

Atât de repede trecut-au anii, frate, De când eram copii şi alergam desculți, Azi am rămas doar cu un drum ce ne desparte Şi tot de tine, frate, cu grijă eu ascult… Cum o mai duci, cand vii acasă la părinți?

Mi-i tare dor iar să mâncăm dintr-o bucată, Dacă-ai vedea părinții de dor cât sunt de trişti, Poate-ai veni mai des să ne deschizi tu poarta! Ți-aduci aminte cum noi de sărbători O ajutam pe mama să-mpodobim brăduțul? Şi-acel miros de pască mă cheamă adeseori, Eu cred că niciodată nu voi uita trecutul… Tu te-ai înstrăinat şi tot mai rar noi te vedem.

Ne este dor de tine ca de o pâine caldă Noi cu aceeaşi dragoste şi grijă te-aşteptăm, Aştept şi eu, aşteaptă şi părinții să te vadă… Vezi poate te-nțelegi tu, frate, cu destinul Să-oprească timpu-n loc ce fură amintiri, Sa nu ne macine nici dorul şi nici chinul Despărțirii dintre frați şi jalea din priviri.

Lume, mulțumesc! În viața asta crunta mai există lume bună, Ce cu plăcere-ți va întinde mâna-n ajutor Și când ai cel mai mult nevoie, ei pot să te susțină, Pentru aceasta zic un mare Mulțumesc eu tuturor! Când ți se pare că uneori ești singur și a nimănui, Tot ei vin să-ți alunge amarul asprului pelin Și înțelegi că ai tu cui durerea să ți-o spui.

Eu iarăși cu un mare Mulțumesc în fața voastră vin! Și nu te țin de mâna doar la scârbă, dar și în pline bucurii Și parcă le vezi fața fericită pentru al tău succes, Nu poți, în așa caz, tu niciodată trist să fii, Eu pentru voi am pregătit un Multumesc ales… Vă mulțumesc pentru căldură, pentru tot ce mi-ați dorit! Vă mulțumesc pentru iubirea voastră- nălțătoare! Vă mulțumesc că-atât de sincer inima mi-ați cucerit! Eu vă promit că voi zâmbi și mă voi bucura de soare.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *