Pentru ce sa mergem la vot

Pentru ce sa mergem la vot , pe cine sa votezi cand vezi ca sanatatea e la pamint , scoala nu se face, locuri de munca nu sunt , sosele nu sunt , pensi mici etc . Ne-am saturat ca si asa nu face nimeni nimic in tara asta , se merge la parlament sa doarma si sa ia leafa ca este destul de mare merita sa te sacrifici , acesta este realitatea din pacate !

“Trebuie să fim foarte sinceri: participarea la vot a fost redusă și este foarte clar că sunt mulți români care fie nu au primit suficientă informație, fie sunt nemulțumiți de mine, de partide, de clasa politica”
Prima varianta este “românii nu au primit suficienta informatie”, această variantă nu există sj arata în continuare lipsa de bun simt, hoția și dorința de manipulare!

Dacă nici un partid nu a obtinut 50% atunci inseamna ca poporul roman nu vrea nici un partid actual la putere !

În concluzie, toate partidele trebuiesc eliminate si formate noi partide din oameni patrioti care n-au mai fost la guvernare,de ex AUR care parerea mea merită să guverneze !
Deci nici un partid care a mai fost la guvernare nu are dreptul sa rămână la putere!

De aceea ați pierdut v ați plimbat cu poza președintelui și ați dat motiv de discuții că președintele se amestecă în campanie și nu respectă constituția LA votanți nu le a plăcut de ieșirile dese ale președintelui Eu am scris că nu comentez nu citiți com V AȚI afisat atat cu președintele că ați fost enervanți Pe mine cand vă vedeam cu poza preș v am scris ,,președintele candidează,,).

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *