Pentru că români au votat AUR și nu au ieșit să voteze

Pentru că români au votat AUR și nu au ieșit să voteze este clar că românii sunt nemulțumiți de clasa politică. Pnl a făcut multe greșeli și mă bucur că președintele își asumă răspunderea Repede un guvern și la treabă Lăsați orgoliile deoparte căci nationalismul și ura românilor va crește.

Acum nu mai este vorba de naționalismul pe care îl practica p r m sau pp dd Sunt mult mai determinați și mai agresivi Românii sau săturat de hoție și minciună Că sunt susținuți de ruși sau nu trebuie tratați cu seriozitate.

Cu toata seriozitatea o spun: institutia prezidentiala si-a demonstrat inca odata limitele si ineficienta daunatoare.

Trebuie sa revenim la MONARHIA CONSTITUTIONALĂ!

Un Monarh nu face campanie electorala niciunui partid si poate fi considerat cu adevarat “AL TUTUROR ROMÂNILOR” in timp ce un presedinte va fi doar al unui partid, divizand inevitabil oamenii.
Nu mai vorbim de eticheta, respectul impus atat in tara cat si in afara ei si nu in ultimul rand, la faptul ca este mai ieftin sa ai Monarhie decat republică (de origine sovietică cum este a noastra).

Voi nu ati luat AUR in calcul si vad ca nici acum nu ziceti nimic de el. Pai din online un partid care la primele alegeri ia 10%, cat credeti ca va lua peste 4 ani, mai ales daca voi continuati sa mintiti, sa furati si sa nu va pese de ceea ce vrea poporul – libertate, locuri de munca si un trai decent. Nu va mai bateti joc, ca veti fi calcati pe cap de popor, indiferent cata sustinere aveti din afara, de la “agenturi”

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *