Pădurile le fura oamenii pesedeilor ramasi in funcții

Pădurile le fura oamenii pesedeilor ramasi in funcții , pensiile speciale au susținere in continuare in parlament si CCR , de piețe si bătrâni ?!

Te doare pe tine undeva ! Faci doar demagogie primitiva , anii multi de educație au fost furati prin programa proasta făcută de incompetenti analfabeți , Romania nu a fost închisă ! Persoane au intrat si ieșit respectând legea … Cine minte si manipulează ?

Salutari din Olanda unde scolile au fost doar partial inchise, unde daca ai simtome te testezi imediat gratuit, unde daca nu ai simtome dar vrei sa te testezi platesti 40 euro si gata, unde nu sunt si nu au fost oameni in arest la domiciliu…unde multe lucruri nu au fost anul acesta ca in Romania.
E surprinzator ca un popor care acum 30 de ani se lupta pentru libertate sa ajunga aici. Stiu multi vor spune…dar psd…psd nu conteaza in ecuatia asta. Mentalitatea poporului e gaunoasa…din pacate ei sunt ridicati dintre noi.

Daca poporul nu-si face vocea auzita…mergem mai departe cu razatoarea si guvernul lui. Chiru Daniel Razvan ce comparatie??!

Vezi ca ,nemtii ,au facut un documentar despre romani si ROMANIA pe timp de pandemie si stii ceva ?? Mi-a fost rusine sa vizionez filmul, la mine în casa, în tara mea.
Pe scurt: cultura 0, empatie 0….doar cocuri mari acoperite cu baticuri, carti de religie, o adunatura de oameni care traiesc pe alta lume ,sa nu mai vorbim de sistemul de sanatate care este mort si etc etc….nici daca te-ar lovi Iohanis cu lingura în cap , n-ai pricepe de ce sunt impuse toate restrictiile astea în Romania .

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *