Nu te lași tu de hoții că nu reziști

O sa și dea romanii cu Tesla undeva ,cjm au mai făcut o după vot ,au votat un partid venit de nicăieri isr la B1 tv Tomac spunea dd acest Simion ca este sponzorizat din afara de extremiști ,d le Ponta nu i timpul trecut iar țara va fi intr un haos total ,asa ca sănătate și tot înainte ,un șut in fund ,un pas înainte ,astia nu vor fi in stare de nimic ,vom vedea spectacol și multă prostie.

Va doresc succes în tot ce va doriți sa faceți, sănătate întregii familii, îmi pare foarte rău că oamenii valoroși sunt dați deoparte și în schimb apar nonvalorile ,, constat ca cine zbiară mai tare are câștig de cauza ! Romanii nu știu sa aleagă, pndl trebuia sa dispară, sa nu mai auzim de ei! Acum vine Eba lui tata Base în Parlament, vor vedea romanii ce “bine” au ales !

D-le Ponta , curand o parte dintre membrii ProRomania vor parasi partidul, ca asa-i romanul , Nu trebuie sa va demoralizati . Sunteti un luptator , aveti multe de spus si foarte multe de facut . Doresc sa depasiti cat mai repede aceasta nemultumire , deceptie poate , dar viata merge inainte si maine mai este o zi. SUCCES!

Îmi pare rău că PRO Romania nu a atins pragul, erați o persoana puternica in parlament dar foarte multi nu v au iertat că împreună cu Tăriceanu ați pus umărul la demiterea guvernului Dancila, deși Dna Dancila a fost mai bărbat decât mulți bărbați din PSD! Ai făcut multe greșeli dle Ponta.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *