No ni ma la el! Tulai Duamnie

No ni ma la el! Tulai Duamnie, i-or dat rusii sa bea vodka stricata???
Mă, aista-i beteag! Ni la el ca ii atarna gușa asimetric!

In curand vine vremea sa cantam: Dom’ Dom’ sa-naltam! Am plecat la vanatoare …
Noi tot avem traditie in a impusca dictatori sinistri de Craciun. Sa-i cantam atunci: Do-don sa-mpuscam! Do-don sa-mpuscam! Am voie sa scriu asta aici? 🧐 (E doar o metafora desigur! Daca nu am voie, va rog sa treceti cu vederea!

V-ați bătut joc de PRU, în 2016, când v-ați trimis toate lăturile pesediste, care n-au mai prins loc la PSD, să candideze pe listele lor.

V-am respectat și vă respect în continuare pentru prestația dumneavoastră în calitate de prim-ministru, dar ca manager politic sunteți o catastrofă! Cultul personalității v-a venit de hac și la
ProRomania (unde v-ați erijat în Lider Unic/ locomotivă electorală/ EU și NUMAI EU), iar sclăveții pe care i-ați pus lideri de filiale județene numai și numai în funcție de loialitatea lor v-au tras și mai mult în jos.

Multă sănătate, înțelepciune și, dacă îmi permiteți un sfat, NU mai distrugeți și alte proiecte politice! Mai bine vă faceți vlogger, talent aveți suficient!

Chiar nu-mi vine să cred că nu ați făcut pragul, este halucinant și nu pot înțelege ce naiba s-a întâmplat!? 😵WTF!!! Domnule Ponta, mă uit cu dezgust pe pagina dumneavoastră de fb aproape în fiecare zi și observ cât de mulți idioți și analfabeți(îmi pare rău dar asta este realitatea) aruncă cu noroi în dumneavoastră de o bucată bună de timp!

Sincer să fiu, poate este mai bine pentru dumneavoastră că veți lua o pauză pentru că acest popor încă nu merită un lider ca Victor Ponta! Dacă nu v-ați răzgândit și veți candida în 2024 la prezidențiale, vă voi vota fără ezitare! Multă sănătate pentru că este mai presus de toate!

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *