La început de an am lansat un nou proiect

Salutare si la mulți ani, dragi antreprenori!La început de an am lansat un nou proiect numit See/Sharp Studio cu scopul de a aduce idei și concepte fresh în cadrul proiectelor brandurilor/antreprenorilor cu viziune.

Având colaborări cu diverse branduri, ne-am specializat pe fotografia de produs, producție și montaj video. De curând, am adaugat în portofoliul nostru și CGI (Computer Generated Image), care ne oferă flexibilitate și libertatea de a fi creativi. Cu ajutorul acestei tehnici, putem crea imagini de la 0, aspect care constituie un mare plus.

În video-ul de mai jos, puteți vedea o parte din portofoliul nostru. Pentru a putea înțelege mai bine nevoile unui potențial client, v-am fi recunoscători dacă ne-ați putea împărtăși in comentarii experiențele mai bune sau mai putin bune pe care le-ați avut cu fotografii cu care ați colaborat până acum.Dacă aveți întrebări sau vreți să aflați mai multe detalii despre modul nostru de lucru, vă răspundem cu drag pe adresa office@seesharpstudio.com.

Caut partener / investitor serios dispus sa investeasca in proiectul Papanasu’, nou pe piața din România, pe segmentul dulciurilor proaspete. Noi am îmbinat savuros ingrediente de calitate, am testat diverse rețete și arome, și am ales doar gusturi legendare, pentru a crea papanașii perfecți.

Proiectul este in faza avansata de implementare, cu o locatie amenajata in Bucuresti, si 4 rulote complet echipate, pregatite de lucru.Brand-ul este înregistrat la OSIM, există mapă grafică, website, social media, momentan in stand by, asteptand momentul de lansare.

Consider că afacerea este scalabilă și cu mare potențial, de aceea, doresc o expansiune rapidă. Sunt deschis către negociere, atât privind capitalul și procentul cât și viziunea business-ului dacă acestea sunt orientate către dezvoltare.

Caut sa achiziționez o soluție completa pentru imprimat cani, tricouri, șepci, etc și ma interesează un echipament calitate – preț potrivit pentru un start up.As dori recomandari fie din experienta proprie, fie de firme care oferă și consultanta, pe lângă echipamentele oferite.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *