Iti statea mai bine la tv decat in politica, parca pareai mai viu

Politici de forta a unui partid care a dezamagit populatia . Cu nepotisme si intelegeri subterane, nu veti putea guverna cu USR.

Reformati-va, tineti-va de promisiunile privind moralitatea, demnitatea si integritatea demnitarilor ce-i aveti si abia dupa, puteti emite pretentii. Spor la munca si succes! Ochii aliatilor sunt pe voi.

Nu cedați , am votat , cu toata increderea chiar daca condițiile de climă de sănatate nu au fost prea favorabile de a merge la votare. Ma bucur ca psd a câștigat alegerile , se putea si mai bine daca iesea toata lumea la vot, dar este bine si așa, Avem incredere in dvs, ,si colegii cu care faceti echipa ,minunata cu cei 2 specialisti , prof. Rafila si Streinu Cercel consultati-vă cu ei inainte de a lua o decizie , va doresc succes.

Dl Ciolacu va rog sa ne aparati voturile noastre ce faceti acolo eu am votat sa scapam de guvernul pnl si acuma ce faceti ii lasati sa faca ce vor c voi ei cu votul meu si a tuturor votantilor care au votat psd ergeti acolo peste ei vad ca nui nici o miscare din partea dvs .

Un protest – ștafeta,, în fata Cotrocenilor nu s ar putea! Cum? Simplu:câte 20 de persoane,, câteva zeci de minute, cu respectarea distantei, cu mănuși,, cu niște mesaje pe coli A4. Câte 2 ore pe zi (de la 14 – 16,)??? Nu se găsesc 80 de români? Eu cred ca da! “Respectați-ne,, d-le, KWJ”, sau “Rușine sa va fie”,, etc. Ar mai fi și altele,, dar sunt o doamnă.

Va rog sa ne aparati voturile nu cedati ,suspendati -l,negociati faceti ceva mai are putin iohanis si ne pune bocancul pe gat .ceteti renumetarea voturilor se vede foarte clar ca vor sa-l bage in parlament pe Basescu si va mai ia din voturi si le adauga la Pnl sa aiba mai multi parlamentari .avet incredere asa mare in BEC au lasat o portita sa le faca jocurile lui Iohanis si Pnl .

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *