Indiferent ce partide vor fi în noul guvern, vă rugăm să nu mai faceți numiri politice

Să cităm din clasici:
Klaus Iohannis: “Mergeți la vot, ca să nu pățim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezență scăzută, a câștigat PSD.”

Ludovic Orban: “Pe 6 decembrie, este vital să ținem PSD departe de guvernarea țării.”
Florin Cîțu: “A venit momentul! A venit momentul să scăpăm România de PSD!”
Mai sunt și alții, însă nu e cazul să-i citez chiar pe toți obsedații și istericii anti-PSD. Doar ăștia trei și deja este prea mult.

Prea mult, băi, maniacilor, prea mult! Prea mult “anti”, prea multă ură, prea mult “împotrivă”. Ceva “pentru” știți și voi? La demolat se pricepe tot prostul, dar să construiți ceva, știți? Nu mă refer la tăiatul panglicilor pentru ce-au construit alții. Ceva nou, ceva făcut de voi cap-coadă, aveți? Păi n-aveți, că nu știți carte. Dacă aveați carte, poate veneați și voi în fața alegătorilor cu un plan de viitor, sau măcar cu o idee cât de mică despre ce putem face pentru a scoate țara din rahatul în care tot voi ați băgat-o.

Știu că cerem prea mult de la voi, de la cei pentru care viitorul înseamnă doar 6 decembrie și câștigarea alegerilor.

Dar dacă tot puneți atâta preț pe “împotrivă”, atunci împotrivă să fie! Votul dat duminică să fie împotriva voastră!

Sunt câțiva care spun că votează împotriva PNL și că vor pune ștampila pe AUR, PER sau pe alte partide mici și foarte mici. Dragilor, dacă vreți să-i vedeți pe liberali și useriști zvârcolindu-se de ciudă, ar fi recomandat să votați PSD, nu partide care pentru PNL nu contează și pe care, dacă va fi cazul, și le vor agăța ca breloc la chei.

Ca să nu mai spun că, dacă PNL-ul iese pe primul loc, iar partidele acestea mici nu intră în parlament, grosul voturilor date pentru ele pleacă prin redistribuire la liberali. Și nu cred că vă veți simți prea bine știind că votul vostru a ajuns fix la cei împotriva cărora vă declarați astăzi.
Dacă tot votezi împotriva PNL-ului și în ciuda lui Iohannis, fă-o cum trebuie…

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *