Îmi pare rău că ai trădat PSD

Îmi pare rău că ai trădat PSD și pe noi cei care cândva te-am sustinut si am făcut campanie pentru tine Victor Ponta ! Când ne-ai dezamăgit am spus tristă că Dumnezeu dă ceea ce merită fiecăruia și uite că s-a întâmplat.

Fi mai sincer ,nu te mai gândi numai la tine ,gândește -te la români și Romania și fă ce trebuie pentru toți ,nu mai vorbi de rău PSD sau orice alt partid și nu mai fi rău fi bun ,corect și sincer ! Sănătate alaturi de cei dragi și sărbători fericite !

Felicitări și mult succes pentru un nou inceput. Pacat ca atentia oamenilor nu este orientata pe adevaratele probleme cu care se confrunta actualmente România. Pacat ca nu punem umar de la umar sa oferim solutii pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntam. Pacat ca toti vorbim de patriotism, de criza economica, de sanatate, educatie etc si nu luam atitudine. Ce facem in schimb :judecam oameni si ii discreditam, aruncam neajunsurile si efectele propriilor decizii colective din dreapta in stanga si invers. Cautati oameni buni solutii in loc sa denigrati oamenii care si-au asumat public propriile decizii.

Păcat! Pro România a fost un proiect politic ambițios DAR…eu v-am avertizat de mult, și în scris, că la județul Brașov se merge într-o direcție total greșită…și-au bătut joc de Râșnov…nu ați reacționat…i-ați girat…eu am demisionat…așa o fi fost și în alte locuri?…declinul a fost normal..Păcat de calitățile personale pe care le aveți, dle Ponta!…Iar nu ați susținut pe cine trebuia!

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *