Faceți ceva concret pentru Români și folosiți un limbaj simplu

Pai ce sa mai votam?pe cine?toti sunt o apa si un pamant,nu fac nimic pt cetatenii doar taxe impozite in rest nimic, nu mai am asteptari promiteti marea cu sarea si cand va vedeti ajunsi nu va mai doare de popor ,nu va mai intereseaza ca noi ca sa traim trebuie sa plecam peste hotare ca sa ne creștem copii ,ati distrus tara acum vreti sa distrugeti si copii cu pandemia voastra ,dati drumul școlilor, ca iar va aud ca avem o tara analfabeta .

Nu am fost la vot deoarece nu am putut părăsi Bucureștiul în ziua respectivă iar viză de flotant nu mi s-a acordat. Mi se pare incorect să nu existe liste speciale pentru cei care nu pot ajunge în județul de reședință în ziua votului, mai ales că la prezidențiale am putut vota de aici.

Nu am nimic cu tine frate Iohannis dar aveți niste strategi la fel de dobitoci ca aia din PSD. Anunțați că închideți pietele, anunțați că se scumpesc benzina/motorina, anunțați că se scumpesc asigurările , adunați pe lista de parlamentare puhoi de PSD isti , in loc sa va asumati căcatul cu inginerul de la Ape începeți sa spuneti că nu stiti despre ce este vorba sau cautati scuze . Toate gafele astea exact înainte de alegeri ! Ce a fost în capul vostru nu pot sa înțeleg. Ca și idee , poate băgați la bibilau cat de îngrămădiți sunteți : anul trecut , la europarlamentare , AUR a scos 1,9%. După un de prostii și tâmpenii i-ati adus la 9%.

PNL a greșit cu racolarea foștilor PSD+iști și Orban are o mare parte din vină. Nu a schimbat propunerile partidului cu persoane tinere….E cazul să facă un pas in spate.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *