Elwira Petre și Catinca, apariție rară la TV. Reacția micuței când Mihai i-a făcut o declarație de dragoste soției în direct

Elwira și Mihai Petre sunt câștigătorii celui de-al patrulea sezon Asia Express. Cei doi au reușit să parcurgă probele din ultima cursă și să plece acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Super Neatza, 29 noiembrie 2021. Elwira și Mihai Petre, marii câștigători Asia Express – Drumul Împăraților: A fost cu multe lacrimi și bucurie!

Aflată în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, Elwira Petre a vorbit despre cele mai grele perioade din Asia Express.

”A fost o aventură. Și sincer, răsplata a fost atât de frumoasă și a fost o perioadă superbă, cu toate lucrurile bune, cu rele. A fost o experiență tare frumoasă. (…) Dorul de copii a fost cu mine în fiecare zi. A fost cel mai dificil lucru pe care l-am îndurat în Asia. În același timp a fost și cea mai mare motivație a noastră. Dacă nu ar fi fost ele, ne-ar fi fost foarte greu. (…) Era suficient să fiu cu Mihai și gândul la ele ne ținea așa în forță.”, a spus Elwira Petre la Superneatza cu Răzvan și Dani.

Catinca, fiica Elwirei cu Mihai Petre, apariție rară la TV

Micuța Catinca, fiica cea mare a Elwirei și Mihai Petre, a însoțit-o pe mama sa în platoul Superneatza cu Răzvan și Dani. Fetița a dezvăluit când i-a fost cel mai dor de părinții ei care au stat 2 luni departe de casă.

”De ziua Copilului mi-a fost cel mai dor de ei pentru că nu erau acolo cu noi acasă, dar m-am bucurat că mi-au lăsat o scrisoare. Eu și Ariana ne-am bucurat că ne-au dat câte două costume pentru că mami mi-a promis că o să ne facă o doamnă un costum animal print.”, a spus frumoasa Catinca.

Mihai Petre, declarație de dragoste pentru Elwira

Aflai în Israel, unde participă la un concurs, Mihai Petre a discutat despre motivația pe care a avut-o, dar și despre cum competiția Asia Express l-a ajutat să o redescopere pe soția sa.

”Am avut atâtea emoții și m-am întors în fiecare loc în care am desfășurat câte o misiune. Am avut o zi liberă înainte de concurs și îți dai seama că tot ce am făcut a fost să merg. Am ajuns în locul în care s-a dat Startul Finalei și e de nedescris emoția asta. Asia Express a fost una dintre cele mai importante competiții din viața noastră. Încărcătura emoțională parcă n-a fost atât de mare niciodată la o competiție cum a fost la Asia Express. (…)

Eu întotdeauna am medalionul ăsta care reprezintă un tată care ar fi în stare să facă orice pentru copiii lui. Din când în când îl mai pupam pe ascuns. Asta mă motiva: gândul la ele. Am avut vreo trei momente grele, dar nu am vrut să renunț niciodată. Asta era și cea mai puternică motivație a mea. Ba din contră, am vrut să continui până la final. Știi cum e, când ai o motivație atât de puternică nu îți trece prin cap gândul să renunți.”, a spus și Mihai Petre, care a intrat prin videocall din Israel.

Reacția Catincăi la declarația de dragoste a lui Mihai Petre pentru Elwira

În direct, Mihai Petre a mai adăugat faptul că Elwira este perfecțiunea întruchipată și că s-a reîndrăgostit de ea. Catinca s-a bucurat când a auzit cuvintele frumoase și i-a zâmbit complice mamei sale, care era foarte emoționată.

”Chiar a fost o perioadă de reîndrăgosteală. A fost un moment în care mie mi s-au confirmat lucruri despre Elwira. Eu știam de la început cum e Elwira. M-am bucurat să o văd și din afară. M-am uitat la emisiune și m-a impresionat cu adevărat. Îi sunt recunoscător atât simt. Dar mi s-au certificat lucruri, adică am descoperit-o tot pe ea. E aceeași femeie de care m-am îndrăgostit, este aceeași mamă puternică, este perfecțiunea întruchipată pentru mine, clar. Am descoperit din nou asta.”, a mai adăugat Mihai Petre.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.