“Dacă doream metode vechi, îi asucem pe cei dinainte.”

Guvernul cu același discurs sforăitor ca si guvernele precedente, cu aceiași limbă de lemn, același tricolor arătat agresiv și ostentativ, cu gesturi numai de fațadă, în timp ce numirile în funcții se făceau pe criterii politice, în timp ce traseiști au fost primiți cu brațele deschise , a fost pus la punct.

“Dacă doream metode vechi, îi asucem pe cei dinainte.”

Diaspora nu v-a votat pe voi.. A votat pe Aur și USR… A-ti pierdut alegerile pt. ca a-ți aplicat cu dubla măsură legile de când e perioada asta cu Corona. Sunteți un partid de TERMINAȚI ca și PSD de altfel. Și când te gândești ca la alegerile europene am stat 9 ore la coada pt voi la INGOLSTADT.. Promit ca next time decât sa stau 9 ore pt voi ca să votez mai bine beau 9 ore.

Rares este mare păcat ca tinerii între 18 si 30 de ani nu sau prezentat la vot iar acum nu vom putea face reformele necesare pentru a reforma administrației publice centrale și a schimba constituția este mare păcat ca PSD.UL a primit o gura de oxigen eu sint din zona Olteniei si PSD.isti au făcut prăpăd au carat toată ziua oameni de 80-90 de ani care nu știu ce votează și PNL îi lasă în continuare sainfluenteze votul în Olt ,Dolj ,Gorj, Teleorman si Mehedinți este păcat mare păcat trebuie sa facem ceva dl.Rares ca asa nu se mai poate.

Ești comic rău mă papagalule galben,!!! Oricum nu sa câștigat nimic în Romania,!!! Nu ați câștigat nici unul ,!!! Romanii au tăcut și au făcut !!; Pt că suntem deștepți și ne-am saturat de prosti!!! A fost o lecție pt toți !!! Iar diaspora a dat lovitura de gratie cu 1% la vot 😂!!! Asa că recunoaște că sunteți învinși și puterea oamenilor este mai presus de minciunile voastre !!! Așa că ciocul mic !!! Și oricum sunteți o rușine pt noi !! Acum îi lingeți pe unguri in fund sa va dea voturi !! Jenant și umilitor pt politica ce o faceți !!! Marș mizerie și ciocul mic.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *