Cum ramane cu calendarele religioase din biserica cu sigla

Ponta, ca să mai ai succes în politică singurul lucru sănătos pe care trebuie să îl faci este să te lepezi de satana!!!.

Nu mai aduna toate răgăliile care și-au luat șuturi în dos de pe la alții. Alde and Co. Și cand iei unul cum e fostul primar al Bacăului, si mulți alții ca el. sincer tre să fii nebun să mai ai vreo speranță c-ai putea intra în parlament. Românii vor tineri, capabili si cu viziune.

Rares Bogdan nu numai dreptul de a vota pt o procura la consulat trebuie sa așteptăm luni de zile și pe site nu ne dau măcar o data disponibilă numai când sunt alegeri va amintiți de diaspora pt un act notarial ar trebui sa fie programarea in câteva zile ca fără notar nu poți face nimic la consulate nu se rup cu munca de la 11 nu e nimeni

Buiuciuc Florin Omule nu cei de PNL a dat legea pentr dovada de adresa, legea a fost data de PSD. Insa cei mai multi dintre Romanii nici nu stiu cu ce se mananca politica, adevarul e ca stati in casa pe platforma asta de facebook si doar comentati cu nerusinare, total dezinformati, nici nu stiti pe ce planeta traiti.

Stati linistiti acum o sa va linisteasca PSD-ul pe toti care ati vorbit aiurea aici, o sa va intoarca PSD si pe o parte si pe alta, chiar in urma cu 30 de ani. Sa nu va mai aud atunci cu nerusinare ca veti comenta, nu iesiti la vot, va dati mari patrioti, si defapt nu va intereseaza tara asta deloc si semenii dvs. Atat stiti sa scrieti aici si sa condamnati aiurea pe fiecare. P.S. ce va urma e ca o sa va mutati pe pagina candidatiilor PSD si o sa incepeti cu comentariile si o sa ii judecati si pe aia, si asa o sa faceti la infinit.

Asta-i romanul, nu toti, nu ii judec pe toti, din nefericire pentru ca avem o societate de inculti, fara educatie, o societate in care stati T doar pe tik-tok , facebook, instagram si doar sunteti comentatori politici. Treziti-va odata, exact ca in Imnul Romaniei ,,Desteapta-te Romane”. Cereti-va drepturile, nu va ma certati pe paginile de socializare, sau doar stati si cautati defectele altora, abia asteptati un comentariu aici, ca sa incepeti sa sariti pe aceea persoana.

Sunt pregatita pentru injuraturi, jigniri, si fel si fel de cuvinte dure, pt ca din pacate asta-i poporul roman, unii! Rusine, studiati mai bine, informati-va si apoi aveti dreptul sa puneti la zid pe oricine.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *