Cristian Cioacă, dezvăluiri despre Elodia: “Mă înşela, a trebuit să fac asta”

De curând, Cristian Cioacă a dat unele detalii despre cazul Elodia și a mărturisit ce s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 august 2007. La acea dată, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată și tot atunci ar fi purtat o discuție cu soțul ei. Potrivit celor declarate de Cioacă, cei doi au discutat și au convenit cu privire la un eventual divorț.

Cristian Cioacă a fost condamnat în anul 2014 la 15 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. El a fost acuzat de uciderea soției lui, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul Elodiei Ghinescu! Fostul poliţist îşi ispăşeşte acum pedeapsa în spatele gratiilor!

Cristian Cioacă, despre cazul Elodia

Cazul Elodia a ţinut ani de zile prima pagină a ziarelor din România și continuă să suscite interes! Povestea respective s-a încheiat cu condamnarea lui Cristian Cioaca pentru uciderea soţiei lui! Însă, chiar înainte să îşi afle pedeapsa, fostul poliţist a dezvăluit la Tribunalul Argeş că ştia că Elodia Ghineascu îl înşală şi ca el i-a fost infidel. Totodată, el a povestit că discutase cu soția lui şi conveniseră să divorţeze.

În noaptea când procurorii susţin că Cioacă şi-a ucis soţia, fostul polițist a spus atunci ca a fost plecat la Piteşti, la femeia cu care avea o relaţie. Cristian Cioaca a susţinut în fata magistraţilor că în 29 august 2007, a avut o singură discuţie cu Elodia Ghinescu despre posibilitatea de a divorţa. În ziua respectivă, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată.

“Începusem o relație și așa am considerat că este normal și firesc. Amândoi eram de acord cu divorțul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorț, asta pentru că aveam o relație cu altcineva și Elodia a fost de acord cu asta. Știam despre ea că mă înșela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai”, a spus Cristian Cioacă, în sala de judecată.

Cristian Cioacă susține în continuare că este nevinovat

În celebrul dosar, procurorii au arătat în rechizitoriu că, în noaptea de 29/30 august 2007, Cristian Cioacă i-ar fi aplicat soției sale multiple lovituri în urma cărora aceasta a decedat. Oamenii legii au susținut că cei doi s-ar fi certat din cauza presupuselor relații extraconjugale ale Elodiei, iar discuțiile au degenerat violent.

De asemenea, procurorii au arătat că, ulterior, Cioacă a dus trupul soției sale în cada băii, unde l-a depeşat pentru a-l putea ascunde mai ușor. Apoi, ar fi folosit o geantă de dimensiuni maripentru a transporta fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului și le-a ascuns într-un loc necunoscut. În sala de judecată, Cristian Cioacă a negat tot timpul că și-ar fi ucis soția.

“Rechizitoriul este unul fantezist, se presupune că am omorât-o, am tranșat-o și am transportat cadavrul. Nu pot să spun nimic despre dispariția Elodiei sau despre petele de sânge. Sunt nevinovat de uciderea soției. Pe 5 septembrie, a avut loc cercetarea la fața locului. Atunci nu s-a găsit niciun stropuleț de sânge. Sângele s-a găsit în jurul orei 11.00, polițiștii m-au plimbat prin Brașov și, la întoarcere, mi s-a spus că s-au găsit urme. Nu am cum să explic petele de sânge găsite”, a mai precizat Cristian Cioacă cu privire la cazul Elodia.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.