Certificatul de muncă verde nu va intra în vigoare anul acesta. Anunțul făcut de George Simion

George Simion a făcut un anunț important cu privire la certificatul ”verde” de muncă! Ce a transmis politicianul?!

George Simion a făcut un anunț important pentru angajații români, referitor la certificatul ”verde” de muncă. Politicianul a ținut să precizeze că este o victorie a partidului pe care-l conduce, faptul că certificatul verde pentru angajați nu va intra în vigoare anul acesta.

”Victorie de AUR în Camera Deputaților! Certificatul de muncă “verde” nu va intra în vigoare anul acesta. E o mare victorie, în primul rând, a voastră, cei care ați trimis e-mailuri, smsuri, ați protestat și ați pus presiune pe parlamentari. Vă mulțumesc, fără voi nu am fi reușit.

Ne vedem pe 1 Decembrie la Alba Iulia dar rămânem vigilenți pentru că ni se pregătesc multe alte provocări din partea lui Arafat&compania”, este mesajul transmis de George Simion, pe pagina lui oficială de Facebook.

Certificatul verde obligatoriu în instituțiile publice si la mall

De mai bine de o lună, românii au fost nevoiți să prezinte certificatul verde COVID dacă au vrut să intre în oricare instituție publică din țară, dar și în restaurante și în centrele comerciale.

Astfel, conform legislației prezente până acum  ,,Accesul persoanelor, cu excepţia angajaţilor, în incintele instituţiilor publice centrale şi locale, regiilor autonome şi   operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor  care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2″.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.