Cel mai credibil si mai capabil premier care trebuie sa fie este Dacian Ciolos

Rareș te așteptăm să ne vorbești de la antena 3 să ne spui cum câștigi tu cu PNL ul alegerile
Invită-l și pe prostănacul de robert sigartau să ne spună cum o cere el de nevastă pe eba în alianță cu pmp.

Toți din conducerea PNL Luați-vă de mână și dați-vă demisia ați distrus PNL într-un singur an. Domnu Rares cu tot respectu pentru dumneavoastra ca om si caracter ! Dar sa luati bataie de la ciuma rosie ! ? Ce ne spune asta, ca PNL ai mai rau decat PSD si spuneti la Arafat si Orban sa mai puna garduri la Biserica si va va sterge Dumnezeu in 3 ani din cartea de politica a Romaniei ! Cu un milion cinci sute de mii de voturi , puteti conduce cel mult Bucurestiu cam asta ai adevaru valabil si pentru aroganti de la USR -PLUS .

Triumfalismul, aroganța, superficialitatea, jumătatea de măsură, lipsa de curaj pt. a spune adevărul, orgoliul de a nu recunoaște greșelile, toate acestea au condus la lipsa încrederii în PNL! Dacă ve-ti acționa ca Bolojan(nu doar să-l lăudați!), cu fapte nu cu vorbe de care faci abuz, puteti avea succes la guvernare! Ar trebui sa vă fie rușine de ocazia pe care ați pierdut-o!

Ați câștigat sau ați pierdut ? Bă știi ceace nu accept și nu suport : să închizi școlile ,piețele ,și bisericile ,asta nu s-a întâmplat niciodată Cu ăsta ați dat dovadă de dictatură .Nu aveți cuvânt nu vă țineți de promisiuni ,uitați de unde ați plecat ,îți stătea mai bine moderator ,urlai mai mult acolo în platou ,atunci credeam în tine ,acum vă urăsc cum l-am urât pe Dragnea și Dăncilă .

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *