Câți bani crezi că i-a dat Gigi Becali acestui bărbat? Un nou gest de milioane

Nu doar o dată, patronul de la FCSB le-a arătat tuturor că este un om cu „mâna largă”, iar atunci când oamenii i-au cerut bani, el le-a oferit fără a sta pe gânduri.

Zilele trecute, jurnaliștii de la Realitatea au scris că, în fața casei lui din Pipera, Gigi Becali a fost abordat de un bărbat care nu avea un picior, iar latifundiarul a băgat imediat mâna în buzunar și i-a oferit acestuia o sumă de bani.

Potrivit sursei citate, Gigi Becali i-ar fi oferit tânărului 200 de lei.

Finanțatorul FCSB Gigi Becali ar avea o avere de un miliard de euro, conform spuselor lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF. În aceste condiții, îl concurează pe Ion Țiriac, magnat ce a depășit pragul de un miliard de euro și derulează afaceri în domenii precum auto, transport aerian VIP, finanțe / bănci, asigurări, imobiliare, energie sau sport.

Becali fiind extrem de bogat refuză să-și cedeze jucătorii pe sume modice și își permite luxul de a aștepta „prețul corect” pentru fotbaliștii săi.

Ce avere are de fapt Gigi Becali

„Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun.

Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a declarat Dumitru Dragomir la ProX.

Anamaria Prodan, impresar ce a rupt legăturile cu patronul echipei roș-albastre după transferul lui Dennis Man la Parma – realizat prin firma ce-l are drept consultant pe Giovanni Becali – dezvăluia în ianuarie că Gigi Becali poate ține FCSB 20 de ani fără a vinde vreun jucător. „Este omul care nu are nevoie de bani, iar eu dacă am spus-o că încă vreo 20 de ani de acum încolo Gigi Becali își permite să țină echipa la nivelul salariilor ăstora de 20, 25, 15 mii de euro lunar, nu glumesc. Poate fără să vândă vreun jucător să țină toate aceste salarii” preciza Anamaria Prodan pentru ProSport la data de 17 ianuarie 2021.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.