Boss, mai respiri?!

Boss, mai respiri?!
Îți aduci aminte când ați înghesuit la Cluj pe aeroport 2000 de sparanghelisti?
Mai știi când Ludovicbeer fuma si bea whisky in guvern in plină Pandemie?!
Dar când ați dat țăranii afară din piețe?!
Mai știi cum urlai că tai Specialele in 30 de zile, și ati dat intenționat acea lege neconstituțională sa nu treacă?!

Nu vă e rușine sa închideți ochii la cum ne sunt furate pădurile?!
Pot sa continui așa încă vreo oră, dar ma opresc!
Ați primit ceea ce meritați, o mare .UE!

Guvernul actual ( Orban ) a functionat bine ! Orban Este cel mai bun premier p t.Romania ! Psd n u l vrea pe Orban fiind un o m politic priceput si un bun coordonator , si gestioneaza bine situatia Romaniei p t dezvoltarea ei , si mult Inter es c a Romania s a Fiè europeana inpreuna c u Klaus Iohannis !

Dacă tot vreți un premier de la PNL, Bolojan! Da-ți ministerul mediului, justiției și sănătății la USR PLUS.Acceptați condițiile USR PLUS, fără penali in funcții publice, reducerea nr de parlamentari la 300 , Dna pădurilor și desfințarea pensiilor speciale și atunci deveniți din nou credibili.Vrem fapte nu promisiuni Lăsați aroganta și interesele proprii.E timpul curățeniei generale in toate instituțiile statului precum a făcut Bolojan in consiliul județean. Spor și succes!

Ne spui si noua ce fumezi? Vrem sa fim si noi la fel de ZEN. Rares, trezeste-te fratica, sunteti pe locul 2 la GENERAL. Locul 1 este pt invingatori si locul 2 pt pierzatori!!! Parca ai facut si tu ceva scoala…nu mai fi penibil, ca duci PNL-ul si mai jos. Viata este intre invingatori si invinsi, astazi PNL este invins…pariez pe inteligenta ta! Hai, peste 4 ani aveti o sansa la locul 1.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *