Avem in grup agenți economici, care au pus pe piața din România, jocuri de noroc online?

Buna seara! Avem in grup agenți economici, care au pus pe piața din România, jocuri de noroc online? Am un joc, proprietate personală ( înregistrat la OSIM ) și sunt interesat de o colaborare.

Țin sa mentionez ca exista deja o aplicatie și un site aferent jocului. Pentru mai multe detalii, discutam in privat!

Buna seara! De cateva luni detin o pagina de facebook unde imi promovez produsele handmade. Problema dureaza de 2 saptamani si anume nu mai apare evaluarea, nota. Pana acum 2 saptamani era ok, acum imi apare asa, desi intre timp am mai primit si recenzii noi. Stie cineva despre ce este vorba? Care ar fi problema? Multumesc si spor in tot ceea ce faceti!

Am început anul trecut un proiect: www.dreamgift.ro. Este vorba despre un magazin online de cadouri personalizate. Din păcate mi-am dat seama că nu am timp fizic suficient pentru a mă ocupa de acest magazin. De aceea aș vrea să-l vând cuiva care ar fi interesat. Site-ul este construit cu wordpress, a fost folosită tema flatsome. Am implementat în magazin opțiunea de personalizare direct pe produs.

Adică, dacă cineva vrea să personalizeze o cană, poate să pună pozele pe cană (din telefon/pc) și să vadă cum arată. Mai este posibil ca pozele ce vin în back-end, la procesarea comenzii, sa fie gata pentru printat. Nu mai trebuie modificate texte, dimensiuni, etc. De asemenea are instalat pe el un Caching Plugin (WpRocket) pentru optimizarea vitezei.

Precizez că site-ul nu a fost lansat încă, și nici nu este finalizat 100%. Eu consider că stadiul site-ului este undeva la 90%. Mai sunt detalii mici ce trebuie rezolvate și desigur, adăugarea produselor. PREȚ: 650€ Prețul include domeniul+hosting (10 luni). Dacă am omis unele informații, vă rog să mă contactați în privat. Vă mulțumesc!

Muncitori din Asia, calificati sau necalificați fără niciun cost. Doar plătești salariul de 2200 lei net, cazare și masa! Muncesc 6 zile din 7. Nu au fitze, nu comentează, nu fac greva! Condițiile de angajare sunt aceleași ca ale unui cetățean roman. De asemenea putem oferi leasing de personal asiatic în toate domeniile, pe baza de prestări servicii cu agenția noastră!

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *