Ati primit ce meritati

Ati primit ce meritati acum va plangeti am votat PNL dar am ramas dezamagita complet de comportamentul vostru de fapt de 30 de ani avem aceleasi mizerii la conducere de ce ati pus bete in roate la vot in Diaspora ??? Da cei ce au votat PNL acum nu au fost lasati sa voteze fara un document de rezidenta in tara respectiva muncitorii sezonieri soferii nu au putut vota doar cu buletinul romanesc provocati scarba.

Oare care dreapta?! PNL, da. USR+?! Nu prea. UDMR?! din verde s-a cam transformat in rosu… AUR?! Niciodata. Si atunci?! Ah! Tocmai am citi ca PMP a prins ultimu’ tren! No-apai atunci se poate… numa sa vrea USR+ ca s-a tot codit si s-a tot fofilat. Oricum, fara ei nu se poate nici pe stanga nici pe dreapta. Dar, cu ei si cu UDMR, catzelul scump al pesedeului, s-ar putea aproape sa se faca o uniune de stanga! Va fi interesant!

Lipsa de la vot ? – e simplu de inteles : oamenii nu mai au incredere in actuala clasa politica care ne a condus timp de 30 de ani. Romania a fost jefuita in ac. perioada. S a dovedit chiar si in campania electorala care a trecut ca si media traditionala nu mai are o pondere atat de importanta. Se schimba lumea. Voi (toata clasa politica) sunteti principalii vinovati. Nu pasati problemele vs. la noi solutia oameni la conducere care si iubesc tara Romania oricum va renaste cu sau fara voi .

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *