Astăzi ieșim la vot dar nu pentru dumneavoastră

Un Parlament bun nu urmărește să strice Constituția ca să facă pe placul industriei farma și a trolilor ei din sănătate, guvern, parlament, să facă pe placul corporațiilor și firmelor străine în detrimentul firmelor românești.

Un Parlament bun reprezintă interesele cetățenilor, nu ale străinilor cu care face cârdășie la furat, trădat, distrus țara, vândut pe nimic. PNL nu diferă cu nimic de PSD-ul din care derivă, nici de vechea nomenclatură securistă și comunistă din care s-a născut! Cine nu mai vrea PSD, nu mai vrea nici PNL care este o filială a PSD!

Acest PNL a stricat totul în ultimul an lumea nu mai poate vota pt ca ei sa câștige, eu personal nu pot vota ca nu ma aflu în localitatea de domiciliu cum se poate asa ceva e prima oara când se întâmplă asta cine a hotărât asa??? Din sursele mele domnul Președinte a hotarat asa ca romanii sa nu mai poată vota liniștiți.

Cine a închis România?!
Cine a furat anul școlar copiilor, implicit libertatea și copilăria?!
Cine a închis piețele unde bătrânii își câștigau existența, în timp ce lanțurile de magazine ale nemților și francezilor golesc România de bani?!
Cine a uitat să anuleze Pensiile Speciale?!
Cine ne fură Pădurile?!

Cine a îndatorat România într-un an 20 de miliarde de euro?!
Cine a decorat-o pe asistenta lui Vela cu Ordinul și Medalia Națională pentru Merit, chiar de Ziua Națională?!

Cum stai bosule cu Piatra Neamț, dar cu Reșița?!
La 100 de cazuri pe zi, ai închis România, la 10.000 pe zi, se merge la vot!
Cine a înghesuit 2000 de oameni pe aeroport la Cluj în vreme de “pandemie”, să-i arunce lui Merkel la scos de sparanghel?!
Mai vrei sa continui mister “Eropa”?!
Spune NU, PNL și PSD!
SPUNE NU HOȚILOR ȘI ANALFABEȚILOR!

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *