Andreea Berecleanu, tratament minune pentru față! Costă doar 1 leu

Andreea Berecleanu este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. La vârsta de 43 de ani, Andreea are un corp și un ten fără probleme, motiv pentru care multe femei sunt curioase cum se întreține fosta prezentatoare de știri.

Andreea Berecleanu, tratament minune pentru față! Costă doar 1 leu

Andreea Berecleanu se poate lăuda cu un ten absolut perfect. Fosta prezentatoare de la Observator a dezvăluit pe paginile sale de socializare care sunt trucurile pentru a-și menține un chip luminos și tânăr, având în vedere că apela la machiaj profesional zilnic când prezenta știrile.

Vedeta are un ten fără imperfecțiuni, iar pentru asta folosește o mască naturală și deloc scumpă. Potrivit acesteia, pentru a scăpa de petele pigmentare, apelează la un tratament ciudat, dar eficient. După cum bine se știe, multe femei se confruntă cu această problemă, care apare din cauza soarelui sau din cauza vârstei înaintată. „Cred că ieftin ar putea fi o mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie, acasă. Cred că ăsta este cel mai ieftin produs. Tai două lămâi și mi le aplic pe față pentru că se întâmplă ca vara tenul să se păteze”, a spus Andreea Berecleanu.

Însă, cu câțiva ani în urmă, Andreea și Constantin s-au cunoscut când aceasta a apelat la serviciile sale. “Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puțin botox injectat periodic este suficient în cazul ei”, declara medicul Constantin Stan.

Astfel a început și povestea lor de dragoste, dar se pare că fosta prezentatoare tv a ales să nu se folosească de talentul soțului său, încercând să rămână naturală.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *