“Am trecut prin situații urâte

În showbizul autohton există persoane publice care tânjesc după celebritate și altele care nu-și doresc să depășească granița micului ecran.

Printre cei din urmă se numără și Ernest Takacs care, deși a debutat în televiziune acum 16 ani, și-a expus viața personală extrem de rar.

„În căutarea adevărului” este unul dintre cele mai urmărite show-uri și tocmai ce a început un nou sezon. Care este cheia succesului ținând cont că este un format cu întâmplări și personaje fictive?

Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective.

Tu ai și diploma de detectiv. Te-ai gândit să-ți deschizi o firmă de detectivi?

Inițial de la această idee am pornit. Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbra” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta.

Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil.

Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec.

Suntem impreuna de multi ani, de 15 ani, si am trecut prin situatii urate, in care diversi indivizi fie din frustrare sau interactiunea cu diverse licori bahice, credeau ca e amuzant sa te iei de Ernest pentru ca nu e cu bodyguarzii dupa el.

Aceste episoade sunt din ce in ce mai rare, dar sotia mea a inteles ca fac parte din viata mea. Nu sunt genul de om care, daca e oprit pe strada, sa intoarca spatele. Din fericire, sotia mea este intelegatoare la acest capitol.

Toate aceste emisiuni te-au facut sa fii un parinte mai precaut si sa ai in minte toate scenariile posibile si imposibile sau esti genul de parinte relaxat?

M-au ajutat foarte mult, pentru ca e greu sa crezi ca ceva urat ti s-ar putea intampla. Inteleg mai bine natura umana, m-au ajutat sa invat cum sa gestionez un esec. Nu sa devin precaut pana la paranoia, dar, empatizand cu cei implicati in diverse situatii, am avut anumite trairi. M-au ajutat pe mine ca om. Avem tendinta sa ne raportam la semenii nostri pentru a sti daca relatii noastre sunt normale.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.