Ajungi tu presedinte, la un moment dat. Ai răbdare

Nu-i nimic Victor Ponta! Nu fi trist! Romania isi apreciază valorile doar când ele dispar! Tu esti un învingător,chiar dacă ai facut si unele greseli! De fiecare dată ai revenit mult mai puternic! Tu stii bine unde ai gresit și sunt sigura că-ți vei face propriile analize și vei duce cat mai sus acest partid pe care tu l-ai creat! Fruntea sus și succes in tot ce vei face!

E adevarat ca n-ai intrat in Parlament dar principalul tau scop a fost atins. Ai rupt si risipit in van suficient din electoratul PSi l-ai lasat fara sanse reale de guvernare pentru urmatorii 4 ani. Deasemenea, impreuna cu Tariceanu , ai volatilizat ALDE. Pentru asta meriti un premiu de buna purtare de la Wuhannis daca isi revine dupa infarctul provocat de votul pe ansamblu al romanilor.

Puteți sa cârcotiti cât vreți, V. Ponta a fost cel mai bun premier, a reparat toate ororile făcute de Băsescu, a reintregit salariile tăiate de Băsescu, a redeschis spitale și scoli închise de același Băsescu, sa va aduceți aminte ca au fost oameni care aveau rate la bănci și s _au sinucis, au murit oameni la poarta spitalelor închise!

V. Ponta a scăzut tva la alimentele de baza, a dublat alocațiile copiilor, s _au atras cu adevărat fonduri europene și multe alte lucruri bune, Băsescu i _a interzis fetitei Ana Maria sa defileze cu jandarmii calare, premierul V. Ponta a aprobat sa defileze la 1 Decembrie și și _a adus și copiii sa o vadă pe fetita care se antrena cu jandarmii ! Eu nu uit, cine a uitat sa aibă măcar bunul simt sa se abțină de la răutăți, acum cred ca sunteți fericiți ca basistii au întrat în Parlament și Eba, desigur, fata lui tata cea deșteaptă! Felicitări popor român, faceți cele mai rele alegeri pentru România, Dumnezeu sa ne ajute !

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *