Adriana Bahmuțeanu aruncă bomba în cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian! Cântărețul a ținut totul ascuns! De ce a murit, de fapt

Petrică Mâțu Stoian a murit în spital, la vârsta de 61 de ani, în data de 6 noiembrie.

Cântărețul era internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița, în stare gravă. După moartea artistului, Adriana Bahmuțeanu și-a expus o opinie tranșantă legată de acest fapt.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit faptul că artistul Petrică Mâțu Stoian ar fi fost supărat pentru că ”nu putea să-și facă meseria”. Mai mult decât atât, bărbatul își dorea să se ocupe și de plăcerile personale, și anume să călătorească. De asemenea, jurnalista consideră că acest caz o să se mușamalizeze, deoarece sunt implicate ”nume grele”.

Adriana Bahmuțeanu a mai spus că solistul Petrică Mâțu Stoian nu le-a spus doctorilor de durerile pe care le simțea în piept, când era în cameră la spital ”ca să nu îi panicheze”.

”El era supărat că nu putea să-și facă meseria. Nu l-am simțit bolnav. Își dorea foarte mult să cânte. Voia să călătorească, să meargă în vacanțe, să facă tot ce nu a apucat în viața lui. O să se mușamalizeze tot. Ideea e că trebuie luat tot circuitul, tot lanțul. E o mega afacere la mijloc și sunt implicate nume grele. Nu o să vedem arestări în acest caz. În primul rând, nu avem toate rezultatele analizelor. Pe el a început să îl doară în piept când se afla în spital, în camera aceea. Nu le-a spus medicilor ca să nu îi panicheze. Avea uneori impresia că doar i se pare că îl doare. El a ascuns durerile față de doctori”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Fanatik.ro.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani, în spital

Petrică Mâțu Stoian a fost un interpret de muzică populară foarte îndrăgit și respectat. Săptămâna trecută, artistul a filmat, alături de colegii săi de breaslă, ediția care va putea fi văzută de Revelion, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău și începuse să tușească cu sânge. Potrivit medicilor, bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică.

De câteva zile, artistul se afla în tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Petrică Mâțu Stoian era imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus. În trecut, bărbatului i-a fost extirpat un rinichi și a fost sub tratament timp de un an.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.