Macarie o mica observație daca îmi permiteti

Any Macarie o mica observație daca îmi permiteti…. Nu exista 30 de ani de psd! exista cel mult 15 iar în tot acest timp pnl era in opoziție(oare care o fi rolul opozitiei? ) si dealungul timpului pnl au tot dat miniștri in domeniile cheie(educatie si dezvoltare, transporturi,sanatate).

Oare ce or facut in toti acești ani acei ministri dati de pnl? Din cei 30 de ani pe care ii amintiți dvs 14 au fost puri pnl(adica guvernari fara aliante)iar din ceilalți 16 au fost psd au mai fost putin si pntcd(2 ani daca nu gresec) si alianțe in care se aflau si cei de la pnl,deci in concluzie cred ca dacă luam în calcul și alianțele ciuma galbena sa perindat mai mult pe la “butoane” decat ciuma rosie!

Chiru Daniel Razvan da ai dreptate ANALFABEȚI nu au voie sa dea de carnet de sofer cat ca au 8 clase dar asa ii fac pe oameni care nu au avut posibilitate de mers mai departe cu scoala iar la votari nu mai conteaza ca nu stie sa se semneze numai sa mearga ar duce si copii atunci nu conteaza ca nu au de loc scoala sa fie la nr cat de multi.

Cretu Darius nu te bata pe tine grija părinților mei. Nu e vorba de nici o manipulare. Dacă ai incredere intr-un vaccin care nu este testat pe termen lung e problema ta. De ce nu isi asuma efectele adverse nici producătorul, nici guvernul, nimeni. Ai citit prospectul? Sti ca trebuie repetat ca si gripa? Medici cu care am povestit au zis ca nu va exista un vaccin pt covid deoarece suferă modificări. Ca si la gripa te vaccinezi de o tulpină si faci alta. In plus mie nu îmi este frica asa ca baftă tie.

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *