Cand rămâi izolat ca partid atât în țară cât și afară rămâi si fără opțiuni

Nu lăsați PNL pe IOHANNIS sa isi bată joc de votul românilor e abuz de putere infractor! Fără toleranță deschidere cu toate forțele politice pentru bunăstarea tuturor românilor nu este președintele României un dictator care face jocurile UE..sa distrugă tot ceea ce este românește!

Faceti ce știți : dar votul meu vreau sa fie respectat .cum adică cei ce au 30% nici nu sunt lntrebati s – au sa li bage ln seama cineva , iar cei cu 15% respectiv USR stau ln capul mesei și bat din picioare și cer ministere . Dar chiar nu exista nici – o instituție ln țara asta ca sa rezolve acest conflict s au cum sa li spunem .

In 30 de ani de clte ori au fost alegeri eu nu am auzit sa se formeze alianțe lnainte de a se da rezultatele finale de către biroul electoral central . Domnule ciolacu dacă nu lntreprindeti nimic ptr a opri aceste abuzuri cu sprijinul instituțiilor abilitate ln 4 ani de zile ajungeți ca PNȚCD . Înseamnă ca nu sunteți un bun conducator și neaparat trebuie sa va lăsați de politica . Faceti altceva nu mai lncurcati pamlntul.

Domnule Ciolacu, va rog sa-mi raspundeti ce faceti cu voturile noastre??? Ce face si Wirmer???? Daca si de data asta o sa spuneti ca “nu-i momentul pentru suspendarea saSS-ului” va rog eu sa nu ne mai spuneti acest lucru cel mai bine “lasati momentul” si voi TOTI din conducerea PSD-ului plecati acasa.

Da , trebuie sa faceti ceva d-nule Ciolacu , presedintele nu va accepta niciodata vointa poporului ! El nu este presedintele tuturor romanilor , el vrea guvernul lui , tara lui. El este un executant al ordinelor din afara ( nimic mai mult ) eu una nu mai sper nimic de la acest ” presedinte ” va avea in curand si parlamentul lui daca tot il tratati cu respect suspendarea daca altfel nu se poate macar incercati sa faceti ceva desi am votat si va respect , parerea mea e sa fidi mai fermi , ca altfel nu se poate cu ei !

admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *